LIVE / Aten, Land of Confusion, Vislig, Krieg


Data: 2.4.2016
Ora: 18:30
Vendi: Magazina (200 m nga materniteti i ri), Tiranë

Informacion:

ATEN (Tiranë), LAND OF CONFUSION (Prishtinë), VISLIG (Tiranë) dhe KRIEG (Prishtinë) hapin portat e ferrit me kolonë zanore Doom dhe Death Metal. Të shtunën, 2 prill 2016, ora 18:30, te Magazina (200 m mbi Maternitetin e ri). Hyrja 500 lekë (të reja).


Risi | Grupe | Koncerte | Forum | Dijeni
Redaksia: kontakt@ulknir.org
Dega Ulknir / Vargmal © 2001-2021
Të gjitha të drejtat të rezervuara