Ulknir I


Data: 6.1.2014
Ora: 20:00
Vendi: Klubi "Lux", Tiranë

Informacion:

Grupet ATEN, GVERR, NIHIL, VISLIG në koncert të hënën për Ulknir. Hyrja 300 L. Për herë të parë për skenën e metalit shqiptar repertori do të përmbajë vetëm këngë origjinale të grupeve në rrymat Death Metal, Black Metal dhe Doom Metal. Gjatë koncertit mund të blini dhe CD të albumit "Failed Philospohy", nga grupi Gverr, çmimi 600 L.


Risi | Grupe | Koncerte | Forum | Dijeni
Redaksia: kontakt@ulknir.org
Dega Ulknir / Vargmal © 2001-2021
Të gjitha të drejtat të rezervuara