Risi


Koncert: LIVE / BIO-CANCER, URTAR, ANBAR, SORE MOUNTAIN / 11 mars 2017, Magazina, Tiranë

11.3.2017

BIO-CANCER (Athinë), URTAR (Tiranë), ANBAR (Tiranë), SORE MOUNTAIN (Tiranë) sjellin zinxhirë, dhëmbë, nofulla, pinca, darë e mjete të tjera të mprehta. Kush ka uri për Thrash, Extreme, Doom, Progressive Metal të shtunën, më 11 mars, te Magazina, Tiranë. \\m// Ora 19:30, te Magazina (200 m mbi Maternitetin e ri). Hyrja 500 lekë (të reja).

Koncert: LIVE / ATEN, FRISSON, URTAR / 17 shtator 2016, Magazina, Tiranë

6.9.2016

ATEN (Tiranë), FRISSON (Prishtinë), URTAR (Tiranë) nisen të shtunën, 17 shtator, nga Magazina drejt bërthamës së Tokës me sonda të certifikuara Death Metal. Merrni helmetat me vete! \\m//Ora 19:30, te Magazina (200 m mbi Maternitetin e ri). Hyrja 500 lekë (të reja).

Koncert: LIVE / ATEN, LAND OF CONFUSION, VISLIG, KRIEG / 2 prill 2016, Magazina, Tiranë

10.3.2016

ATEN (Tiranë), LAND OF CONFUSION (Prishtinë), VISLIG (Tiranë) dhe KRIEG (Prishtinë) hapin portat e ferrit me kolonë zanore Doom dhe Death Metal. Të shtunën, 2 prill 2016, ora 18:30, te Magazina (200 m mbi Maternitetin e ri). Hyrja 500 lekë (të reja).

NIHIL interview on Skullbanger Webzine

18.5.2015

Black Metal fans check out Nihil's interview for Skullbanger Media. ‪

"Interview with Enea from Nihil"

ATEN over Sofia, Bulgaria on October 9th

8.5.2015

Bulgarian fans may check out ATEN live on Autumn Souls Of Sofia Festival. The Albanian death metal band confirmed its participation for October 9th.

Tickets available online: http://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=432

Venue: Bar Zar, л. Цар Самуил 50, Sofia, Bulgaria

ATEN - Horns of Evil now digitally released on Youtube

7.5.2015

ATEN - Horns of Evil album now digitally released - 10 of 11 tracks - on our YT channel, as the band works towards its second full-length.

Check it out, support the band and the extreme metal scene in Albania.

ATEN Interview on Busuk Webzine

1.3.2015

Indonesian/Australian fans may check out ATEN's interview on Busuk Webzine.

"My Interview with Death Metal band from Albania - ATEN"

ATEN Interview on Parat Magazine

20.12.2014

Czech fans may check out ATEN's interview on the current edition of Parat Magazine.

"ATEN – Odhodláním a vůlí přes překážky"

ATEN - Horns of Evil / Albumi tani dhe në iTunes, Spotify, Amazon, Google Play

3.7.2014

Albumi "Horns of Evil" nga grupi Aten mund të blihet nga sot në format dixhital në dyqanet e mëdha virtuale:

Itunes: https://itunes.apple.com/album/horns-of-evil/id895479557
Amazon: http://www.amazon.com/Horns-Evil-Aten/dp/B00LIE9KF8

Google Play, Spotify etj.

Koncert: HORNS OF EVIL LIVE / ATEN, VISLIG / 14 qershor, Amfiteatri i Akademisë, Tiranë

7.6.2014

Koncerti për qarkullimin e albumit të ri të ATEN, "Horns of Evil", me grup mbështetës VISLIG. Të shtunën, 14 qershor, ora 20:00, tek Amfiteatri i Akademisë së Arteve (përpara Korpusit). Hyrja 300 lekë (të reja).

Risi | Grupe | Koncerte | Forum | Dijeni
Redaksia: kontakt@ulknir.org
Dega Ulknir / Vargmal © 2001-2022
Të gjitha të drejtat të rezervuara